miercuri, 20 august 2008

Papusa, ridica incet fundu si treci la treaba!

Telenovelele,(mai noi sau mai vechi) au ridicat noi trupe de "printzeze" d'alu' "taty" sau mai nou "daddy" sau si mai tare "papi"....a abordat oarecum acest sunbiect si cabral p blogul lui dar din alta fateta a problemei.Eu vreau sa vorbesc despre fetita lu' tati care isi ia chilotii de Victoria's Secret, sau sosetele de la Roberto Cavalli...Punem o situtie ipotetica in care Vasilica fata lu daddy ramane fara daddy si habar nu are sa faca ceva la 25 de ani...ca in viata ei nu a pus mana p o matura sau mai stiu eu pe vreo carpa sa sterga praful, da asta nu e o problema ca are mostenire de la tata...Cat despre facultate, vorba vine ca a trecut prin ea ca gasca prin apa...abia daca se ducea la un examen sa faca act de prezenta, ca oricum taty vorbise cu decanul(vechi prieten de al lui).Si cum spuneam are ea mostenire de la tata, dar ce te faci cand nu stii sa inmultesti banii, sau macar sa ramai la acelasi capital, si sotul tau(care te iubeste enorm) este un pierde vara care chieltuieste tot timpul...Scoate ea bani, scoate..dar pana cand?!??! ca ramane fetita fara...si ajunge la 30-35 de ani, fara sa stie sa faca nimic, ca daca punea mana pe vreo oala is rupea unghiuta, fara barbat(ca ala daca a vazut ca e leftera a divortat de mult), plina de datorii, cu slicoanele lasate si fara posibiltatea de a te ridica la standardul vreunui mos care sa te ia de nevasta..unu care sa fie un al doilea daddy.
Acum vorbesc despre generatie de iresponsabili si intretinuti care viseaza la cai verzi pe pereti, si care se cred foarte inteligebti cand dau pe afara de incultura...Despre "Monicile" si despre alte sute de lipitori care traiesc practic pe spinarea altora, parazintand...E de prisos sa spun ca ma indigna aceasta problema...
AAA...si partea perfecta ar fi sa aiba si vreun viciu respectiv fumatul, bautul sau in cel mai rau caz drogatul...

VORBA REGRETATULUI O.PALER::FERICE DE CEL CE ADOARME FARA SA SE TEAMA DE VISE!!

Un comentariu:

Cristian spunea...

Nu orice patron isi conduce afacerea. Pentru asta exista directori. Asa ca nu e obligatoriu ca acea fetita sa stea zi de zi sa conduca afacerile lui taticu.